signaturhagen-stjordal
Logo


Lev livet i godt naboskap i Signaturhagen Stjørdal!

Velkommen til avduking av Signaturhagen Stjørdal i miniatyr! Lørdag 11. desember kl. 13 kan du møte oss ved Sabrura på Torgkvartalet. Vi gleder oss til å se deg der!

Signaturhagen - Et TOBB prosjekt

Her kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser.

Midt i Stjørdal sentrum har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre populære Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge samt gjesterom til bruk for alle.

Forkjøpsrett for TOBB-medlemmer. 

Tropisk
helårshage

Dedikert
gartner

Felles
lounge

Vårt konsept med tropisk
hage og samhold

Her fokuseres det på det trivelige naboskapet og friheten som voksen. Leilighetskomplekset bygges med fellesareal som trivelig tropisk hage, lounge og gjesterom.

Kommer du fra enebolig og ønsker en enklere hverdag med unike fasiliteter? Begynner du kanskje å bli lei vedlikehold og snømåking? Tidsklemma kan være en utfordring? 

Her har du muligheten for et sosialt og aktivt liv i umiddelbar nærhet til ditt eget hjem.

vimeo_video_preview

Status for prosjektet

I Stjørdal sentrum planlegger vi nå for utvikling av et stedstilpasset boligprosjekt med attraktive leiligheter bygget med en tropisk vinterhage. Vi jobber mot salgsstart for de første boligeneallerede ila første/andre kvartal 2022. Registrer din interesse, så holder vi deg oppdatert om videre utvikling og fremdrift.

 • Planlegging
  2021
 • Salgstart
  Q1/Q2 2022
 • Byggestart
  Q2/Q3 2022
 • Innflytting
  Vår 2025

Godt naboskap & supre fasiliteter

Om du er vant til enebolig med mange soverom og stor spisestue kan overgangen fra hus til leilighet kanskje virke stor. I Signaturhagen har vi forsøkt å gjøre overgangen mindre brå. Reserver gjesterommet når du får besøk. Bruk loungen når du skal invitere venner og familie på fest eller middag.

I den tropiske hagen er det sommer hele året. Nyt en god bok i hagen, under et palmetre – mens regnet pisker på vindusruta. Kos deg med en kopp kaffe og dagens aviser. Se Champions League på storskjerm i loungen sammen med venner og naboer. Valget er ditt.

Gjesterom
for besøkende

Aktivitetsgruppe

Uteplass

Beliggenhet 

Signaturhagen Stjørdal er prosjektet for deg som ønsker å ha alt du trenger rett utenfor døra. Prosjektet bygges på den beste tomta i sentrum, med park, Kimen og shopping i umiddelbar beliggenhet.

Kun 30 minutter med bil/buss/tog til Trondheim, og det med et godt kollektivtilbud til alle døgnets tider.

Galleri

 • Meld interesse for prosjektet
   

   

  Nils Borgar Husby

  EIENDOMSMEGLER/JURIST

  Andreas Sandem

  EIENDOMSMEGLER

  Anette Trondseth Winther

  EIENDOMSMEGLER

  Et prosjekt av:

  Er du TOBB-medlem? 

  Det er forkjøpsrett for TOBB medlemmer i prosjektet Signaturhagen på Stjørdal. Hver dag teller i ansiennitet for å få boligen du ønsker deg.

   Er du ikke medlem? Meld deg inn her.